ONZE DIENSTEN

 

VLIEGVELD / HOTEL TRANSFERS


Uw klanten of hotelgasten arriveren ontspannen op het vliegveld. Onze chauffeur staat klaar om alle aandacht aan de klanten te geven. Als er onverwachts iets veranderd wordt in het vlucht schema, zal onze chauffeur dat oplossen of contact opnemen met de opdrachtgever en ons kantoor. Als u wilt dat de klanten worden opgehaald bij de gate of binnen in het gebouw, geen probleem onze chauffeur zal de klanten binnen persoonlijk ophalen. Uw klant ontvangt op tijd van ons de naam en het telefoonnummer van onze chauffeur zodat zij met elkaar in contact kunnen komen. Ook onze chauffeur ontvangt het telefoonnummer van de klant. Als het om een pick/up gaat vanaf het vliegveld, vragen wij ook altijd het vluchtnummer zodat wij de vlucht kunnen tracken. Dit om de vlucht in de gaten te houden i.v.m. vertraging of evt. eerdere aankomst.


 

ROADSHOW


Meerdere afspraken op meerdere locaties? Ook dat is geen probleem, onze chauffeur brengt u naar uw afspraak en wacht op u. Als u klaar bent, neemt u rustig plaats in 1 van onze luxe voertuigen en de chauffeur brengt u naar de volgende afspraak. Op deze manier kunt u zich volledig op uw afspraken en uw werk concentreren, zo hoeft u zich niet druk te maken om het verkeer.


 

ZAKELIJK EVENEMENTEN VERVOER


Als u een groot evenement organiseert, vergeet u natuurlijk niet de vervoer opties. Met onze ervaring kunnen wij u helpen organiseren. Met onze luxe voertuigen kunnen wij u voorzien van diverse vervoersopties. Of u een Mercedes S-class, Mercedes V-class, Mercedes-E class or Mercedes Sprinter VIP Coach 16 – 19 persoons nodig heeft, alles is mogelijk.


 

TOURS AND TRAVEL


In Nederland is veel te zien. Als u hier zakelijk of prive komt, is een tripje langs de toeristische trekpleisters altijd een goed idee. Samen met Tours in Holland kunnen wij uw verblijf tot een onvergetelijke ervaring maken. Tours in Holland is gespecialiseerd in tours in Amsterdam, Noord en Zuid Holland. Laat u verrassen door de kleine vissersdorpjes, velden vol tulpen, kaas en klompen. Vergeet ook de molens niet. Als u een beetje verder weg wilt is dat ook geen probleem, denk eens aan Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent, Parijs, Munchen, noem maar op.

Het is mogelijk om alleen het vervoer naar deze prachtige plaatsen te regelen, maar een gids behoort zeker ook tot de mogelijkheden zodat u geweldige informatie krijgt over de toeristische attracties.

U kunt kiezen uit de volgende opties:
Private Travel & Tours (Vervoer van locatie naar locatie)
Private Travel & Guided Tours (Vervoer met prive gids)
Private Travel & Guided tours (Vervoer met prive gids en iets lekkers uit Holland)
Kijk verder op onze Tours in Holland website www.toursinholland.nl


RESERVEER UW 4 PERSOONS WAGEN


  LUCHTHAVENVERVOER
  VIP VERVOER
  TAXI VERVOER
  EVENEMENTEN VERVOER
  TOURS

Voor kleine gezelschappen hebben wij een comfortabele Mercedes E Klasse tot onze beschikking. Ideaal is 3 personen + bagage. Als u met 4 personen reist, raden wij aan, voor het comfort, de Mini Van (7 persoons) te reserveren.

RESERVEER UW 4 PERSOONS VIP


  LUCHTHAVENVERVOER
  VIP VERVOER
  TAXI VERVOER
  EVENEMENTEN VERVOER
  TOURS

Drive4business, zakelijke oplossing voor u of uw klanten. Wij halen uw klanten op en wachten op de locatie waar het nodig is. Geen opdracht is teveel. Bel of mail voor verdere info.

RESERVEER UW 7 PERSOONS VAN


  LUCHTHAVENVERVOER
  VIP VERVOER
  TAXI VERVOER
  EVENEMENTEN VERVOER
  TOURS

Als u met meer dan 4 personen reist, kunt u terecht in onze luxe Mercedes V klasse. Deze bus kan max. 7 personen + bagage vervoeren. Boven de 7 personen, zal het comfort afnemen. Wij raden u dan aan om de midi bus (19 persoons) te reserveren.

RESERVEER UW 23 PERSOONS SPRINTER


  LUCHTHAVENVERVOER
  VIP VERVOER
  TAXI VERVOER
  EVENEMENTEN VERVOER
  TOURS

Voor 8 personen en meer kunt u gebruik maken van de Luxe Mercedes Sprinter Van, deze wagen kan 23 personen + bagage vervoeren. Voor elke wens een oplossing.

HOE HET WERKT

BESTEL ONLINE

Bestel gemakkelijk en snel met onze boekingsmodule

KIES HET TYPE

Kies het type voertuig en voeg uw eventuele opties toe

BETAAL ONLINE

Betaal veilig met iDeal, of een ander betalingsmethode

RIJ MET ONS MEE

Wij doen de rest voor u! Sit back and relax.